Două victime decedate într-un incendiu de locuință

Luni, 20 Martie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Doua victime decedate intr un incendiu de locuinta | imaginea 1 Trei echipaje de stingere din cadrul Punctului de Lucru Vulturu și al Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, joi, 16 martie a.c., cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Nănești.

La fața locului, au intervenit în cooperare un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nănești. La sosirea forțelor de intervenție ardea generalizat o locuință de circa 120 mp.

Din nefericire, în timpul desfășurării acțiunilor pentru lichidarea incendiului au fost identificate 2 victime carbonizate, respectiv o femeie de 78 de ani și un bărbat de 68 de ani. Incendiul a fost lichidat. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de evacuare a fumului defect.

Doua victime decedate intr un incendiu de locuinta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.