Incendiu izbucnit într-o garsonieră

Miercuri, 29 Martie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Incendiu izbucnit intr o garsoniera | imaginea 1 Joi, 23 martie a.c., în jurul orei 13:00, pompierii covăsneni au fost alertați de producerea unui incendiu care a avut loc la un imobil dintr-un bloc de locuințe din localitatea Baraolt.

La locul intervenției, s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul Punctului de lucru Baraolt, respectiv două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțimi, o autospecială de transport personal și victime multiple și două autospeciale de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe.

Incendiul se manifesta violent în interiorul garsonierei cu mari degajări de fum, inundând întreg imobilul.

În sprijin, la locul evenimentului, au acționat pompierii voluntari din cadrul Primăriei orașului Baraolt, iar după lichidarea și stingerea incendiului, s-a stabilit faptul că acesta s-a produs din cauza efectului termic, degajat de la o aerotermă, lăsată în funcțiune, nesupravegheată.

De asemenea, în urma incendiului a rezultat o victimă intoxicată cu fum, fiind transportată la Spitalul Baraolt de către un echipaj SAJ, iar alte două persoane au suferit atacuri de panică. Toți locatarii blocului afectat au fost evacuați la timp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.