Incendiu la fațada unui bloc din București

Duminică, 19 Martie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu la fatada unui bloc din Bucuresti | imaginea 1 În perioada 10 - 13 martie a.c., pompierii ISU București-Ilfov au intervenit pentru gestionarea a 1013 situații de urgență, după cum urmează: 🚒 32 de intervenții pentru stingerea incendiilor; 🚑 870 intervenții SMURD; 🚨 111 alte tipuri de solicitări (deblocare din medii ostile vieții, salvare animale etc); 📝 7 controale de prevenire; ⚖️ 26 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 53500 de lei.

În cursul zilei de vineri, 10 martie a.c., în jurul orei 17:11, pompierii din cadrul ISU B-IF au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fațadă a unui bloc, situat pe strada Bărăției, din sectorul 3 al Capitalei.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri s-a constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă și degajări mari de fum la exteriorul clădirii, unde ardea gunoi menajer. A fost afectat parterul și fațada blocului până în dreptul etajului 1, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Au fost evacuate 12 persoane, din care zece adulți și doi copii. În urma evenimentului nu au rezultat victime. Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, Grupul Special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.