Respect, Plutonier adjutant-șef Negru Dorel și Plutonier Betea Sebastian!

Luni, 06 Martie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Respect  Plutonier adjutant sef Negru Dorel si Plutonier Betea Sebastian | imaginea 1 Împreună mai pregătiți!

Plt. adj.-șef Negru Dorel și Plt. Betea Sebastian, salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Gurahonț, se aflau, miercuri dimineață, 3 martie a.c., în drum spre muncă, atunci când au observat că o mașină parcată în fața unui bloc din localitatea Vârfurile ardea ca o torță.

Fără să ezite, cei doi au acționat pentru identificarea posibilelor victime, iar când s-au asigurat că nu există persoane în interior, Sebastian a folosit extinctorul din dotarea autoturismului personal, iar Dorel a mers până la cea mai apropiată stație de carburant pentru a aduce un alt extinctor mai mare.

Împreună au reușit să limiteze incendiul până la sosirea colegilor de la Garda Gurahonț. Iată că cei doi salvatori sunt dovada că rezultatele unei misiuni îndeplinite cu succes se realizează întodeauna muncind in echipă, iar colegii lor nu pot decât să fie mândri de ei și să-i felicite pentru gestul lor din acea zi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.