A salvat un om din incendiu - Respect, Plutonier adjutant Brem Bogdan!

Marți, 18 Aprilie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

A salvat un om din incendiu   Respect  Plutonier adjutant Brem Bogdan | imaginea 1 Miercuri seara, 12 aprilie a.c., în timp ce parca mașina în fața locuinței de pe strada Cârloman, Bogdan a observat flăcări la casa vecinului de vis-a-vis.

Imediat a ieșit din autoturism și s-a îndreptat către casa în care știa că se află o persoană în vârstă. A apelat 112 și a anunțat evenimentul, oferind informații despre locație și amploareaa incendiului. Bogdan a intrat imediat în locuință și a găsit un bărbat de 69 de ani pe care l-a scos afară.

În scurt timp au sosit colegii de la Detașamentul Piatra Neamț care au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Plt. adj. Brem Bogdan a fost conducător autospeciale și paramedic în cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț din 2006 până în anul 2022, iar în prezent este conducător auto în cadrul Serviciului Logistic.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.