Au redat zborul unei păsări prinse în cabluri

Marți, 25 Aprilie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Au redat zborul unei pasari prinse in cabluri | imaginea 1 Sâmbătă, 22 aprilie a.c., înainte de lăsarea serii, un apel la 112 transmitea că o pasăre neagră este prinsă în cablurile electrice de pe strada Oborului, municipiul Carei.

Colegii din dispecerat comunică cu furnizorul local de electricitate, dar anunță și colegii Detașamentului de Pompieri Carei, care se deplasează la locul indicat cu o autoscară și două cadre militare. “Da, se confirmă”, sunt cuvintele echipajului ajuns la fața locului.

Pasărea era prinsă într-o bucată de rafie și agățată de cablurile electrice, aflându-se în incapacitatea de a-și continua zborul…poate către cuib…

Cu o îndemânare desăvârșită, dar și precizie în ridicarea autoscării, salvatorii pompieri au eliberat pasărea dintre cablurile electrice și de restul bucății de rafie care o țineau prizonieră cine știe de cât timp. Nefiind rănită, aceasta și-a deschis aripile, înălțându-se într-un zbor măreț. Se adresează felicitări colegilor salvatori! Să redai zborul cuiva e mai mult decât o intervenție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.