Au salvat cățelul unei familii din flăcări

Sâmbătă, 22 Aprilie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Au salvat catelul unei familii din flacari | imaginea 1 În imagine sunt colegii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, după misiunea de luni dimineață, 17 aprilie a.c. Pompierii au fost solicitați să stingă un incendiu care s-a manifestat violent la acoperișul și la încăperea unei clădiri din comuna Cojocna.

Spre norocul tuturor, persoanele care locuiau acolo erau plecate, însă acasă a rămas cățelul familiei. Cum fiecare viață contează, pompierii au intrat în camera cuprinsă de flăcări și au salvat patrupedul. Ulterior, echipajele au mai evacuat o butelie și un frigider.

Flăcările au distrus acoperișul clădirii în totalitate, precum și bunurile din cameră. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit produs la o instalație electrică improvizată. Din păcate, pompierii clujeni intervin frecvent la astfel de situații de urgență, cauzate de neglijențe în utilizarea curentului electric.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.