Cățelușa Lola, salvată după o săptămână petrecută în fântână

Duminică, 09 Aprilie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Catelusa Lola  salvata dupa o saptamana petrecuta in fantana | imaginea 1 “Lola fetița, vino acasă.” Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa. Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.

În după amiaza zilei de duminică, 2 aprilie a.c., speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.

”- 112, ce urgență aveți? - Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați. - Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.”

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.

Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.