Două incendii de vegetație produse în Deva și Hunedoara

Vineri, 14 Aprilie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Doua incendii de vegetatie produse in Deva si Hunedoara | imaginea 1 Luni, 10 aprilie a.c., în a doua parte a zilei, pompierii hunedoreni au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație produse în Deva și Hunedoara.

La prima intervenție, în jurul orei 18.00, pompierii Detașamentului Hunedoara au acționat pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată care s-a manifestat în apropierea zonei rezidențiale a municipiului, pe o suprafață de aproximativ 2 hectare.

La Deva, pompierii militari au intervenit, la ora 21.00, pentru stingerea unui incendiu format din mai multe focare, pe strada Hărăului, în apropierea gropii de gunoi, la vegetația uscată și la deșeurile menajere provenite de la locuințele improvizate din apropiere. Flăcările au ars aproximativ 100 mp de vegetație.

În ambele situații, cauza producerii incendiilor a fost focul deschis lăsat nesupravegheat în urma acțiunii unor persoane iresponsabile. Datorită intervenției prompte a pompierilor hunedoreni a fost oprită extinderea incendiilor și, din fericire, nu au fost victime sau pagube materiale importante.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.