În fiecare clipă la datorie

Marți, 18 Aprilie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

In fiecare clipa la datorie | imaginea 1 Nu în zadar li se spune “salvatori” și nu în zadar sunt în fiecare clipă la datorie.

Sâmbătă, 15 aprilie a.c., pompierii de la Detașamentul Petroșani au salvat un bătrânel care a uitat mâncarea pe foc, fapt ce a cauzat inundarea cu fum a apartamentului în care locuia. Vecinii au sunat la numărul unic de urgență 112, când fumul dens a ajuns și pe casa scării.

Salvatorii au găsit ușa locuinței încuiată, însă au acționat în forță pentru deblocarea acesteia și l-au salvat la timp pe seniorul aflat deja în stare de semiconștiență și prăbușit pe pardoseală.

La finalul misiunii, pompierii salvatori au mărturisit că bucuria salvării unei vieți nu are termen de comparație! Li se adresează felicitări pentru reușita intervenției și pentru tot ceea ce fac în fiecare zi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.