Incendii, accidente rutiere și salvare de animale

Duminică, 30 Aprilie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Incendii  accidente rutiere si salvare de animale | imaginea 1 În perioada 21-23 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 155 misiuni, cele mai multe din ele – 127, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale.

În perioada sus menționată care s-a încheiat, pompierii militari au intervenit și în cazul a 5 accidente rutiere soldate cu 8 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță, 4 dintre ele fiind ulterior transportate la spital, din păcate una fiind declarată decedată la fața locului.

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în 21 alte situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.