Incendiu la o hală de producție din Lugoj

Luni, 03 Aprilie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Incendiu la o hala de productie din Lugoj | imaginea 1 22 pompieri militari din cadrul Detașamentului Lugoj, Stației Buziaș și Stației Făget au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă, cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un autocamion cu container de stingere, un buldoexcavator și o ambulanță SMURD, la misiunea de stingere a incendiului produs la o hală de producție (dezafectată) din municipiul Lugoj, miercuri, 22 martie a.c.

La sosirea pompierilor la locul evenimentului, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 350 mp, cu degajări mari de fum. În urma incendiului au ars mai multe deșeuri textile și au fost deteriorate utilaje de producție. În jurul orei 20, echipajele de intervenție au lichidat incendiul, acționându-se pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.