Intervenție la înălțime

Duminică, 30 Aprilie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventie la inaltime | imaginea 1 Bucăți de tencuială de pe fațada unui bloc de pe șoseaua București puneau în pericol siguranța pietonilor. S-a întâmplat marți după-amiază, 25 aprilie a.c., când un locatar și-a dat seama că există riscul ca cineva să fie rănit și a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime. Aceștia au îndepărtat tencuiala de pe un balcon situat la etajul IV și de pe aticul blocului.

Până la ora 18:30, a fost în vigoare o atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică în localitățile: Giurgiu, Băneasa, Frătești, Izvoarele, Prundu, Oinacu, Răsuceni, Vedea, Stănești, Daia, Putineiu, Găujani, Malu, Toporu, Slobozia, Gostinu, Schitu și Gogoșari. S-au înregistrat averse ce au depășit 15-20 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, izolat, grindină.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.