Intervenții, misiuni și activități preventive

Duminică, 30 Aprilie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Interventii  misiuni si activitati preventive | imaginea 1 În perioada 21 - 24 aprilie a.c., pompierii ISU Bucuresști-Ilfov au intervenit pentru gestionarea a 1059 situații de urgență, după cum urmează: 30 de intervenții pentru stingerea incendiilor; 874 intervenții SMURD; 155 alte tipuri de solicitări (deblocare din medii ostile vieții, salvare animale etc); 14 controale de prevenire; 51 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 59.500 lei.

Sâmbătă, 22 aprilie a.c., specialiștii Inspecției de prevenire și personalul operativ au efectuat acțiuni de verificare la operatori economici și la obiective cu aglomerări de persoane din Centrul Vechi al Capitalei, unde scopul principal al acțiunilor a constat în verificarea accesibilității căilor de acces pentru autospecialele de intervenție.

Duminică, 23 aprilie a.c., în jurul orei 14:40, pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Periș din județul Ilfov. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 30.000 mp.

Pentru lichidarea tuturor focarelor au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost lichidat, în limitele găsite, fără a se extinde și fără a exista victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.