Intervenții în urma căderilor masive de zăpadă în Botoșani

Marți, 11 Aprilie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Interventii in urma caderilor masive de zapada in Botosani | imaginea 1 În cursul zilei de vineri, 7 aprilie a.c., pompierii botoșăneni au continuat să intervină pentru înlăturarea efectelor produse de căderile masive de zăpadă și viscol. Aceștia au acționat în următoarele situații:

  • degajarea a trei arbori căzuți pe partea carosabilă, pe străzile Elie Radu, Aleea Primăverii și parcul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani;
  • înlăturarea unor elemente de construcție de pe fațada sau acoperișurile unor blocuri de pe străzile Pacea și Mihail Kogălniceanu, care se puteau desprinde oricând și să cadă peste trecători sau autoturismele parcate în apropiere;
  • degajarea zăpezii de pe acoperișurile a două blocuri de pe străzile Aleea Curcubeului și Zorilor;
  • înlăturarea acoperișului unui balcon situat într-un bloc din orașul Bucecea, la etajul III, care, din cauza greutății zăpezii, nu mai prezenta siguranță, iar în cădere putea să rănească trecătorii sau să avarieze mașini.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.