Intervenții pentru degajarea unor căi rutiere din Valea Jiului

Marți, 18 Aprilie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Interventii pentru degajarea unor cai rutiere din Valea Jiului | imaginea 1 Pompieri ai Detașamentului Petroșani au acționat, vineri, 14 aprilie a.c., la 2 intervenții simultane pentru degajarea părților carosabile ale drumurilor care fac legătura dintre Petroșani și zona turistică Parâng, pe de-o parte și dintre Petroșani și Cheile Jiețului, pe de altă parte.

Drumul spre Parâng, în apropierea Hotelului „Rusu”, a fost blocat din cauza căderii unui copac de mari dimensiuni, iar legătura rutieră spre Transalpina a fost întreruptă în urma desprinderii unei bucăți de stîncă. Intervenția promptă a echipei de pompieri din Petroșani a avut ca rezultat reluarea circulației, în scurt timp, pe ambele drumuri.

Zona Valea Jiului s-a aflat sub atenționare meteo de Cod Galben de vânt puternic, instabilitate atmosferică și vijelii în rafale de 60 – 65 km/oră, precum și averse și descărcări electrice, până la ora 23.00.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.