Misiunile pompierilor hunedoreni la sfârșit de săptămână

Duminică, 30 Aprilie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Misiunile pompierilor hunedoreni la sfarsit de saptamana | imaginea 1 În perioada 21-23 aprilie a.c., salvatorii hunedoreni au desfășurat 181 misiuni, cele mai multe din ele – 144, fiind pentru acordarea primului ajutor medical calificat. Pompierii militari au mai intervenit și pentru stingerea a 4 incendii.

Două dintre acestea au reprezentat arderi necontrolate a vegetației uscate, manifestate în localitățile Orăștie și Sântămăria Orlea. Celelalte două incendii s-au produs la coșul de fum al unei case din localitatea Cristur, respectiv la tabloul electric al unui apartament din municipiul Brad. Din fericire, în urma acestor evenimente, nu s-au înregistrat victime.

Totodată, echipajele operative au executat și alte 33 misiuni în sprijinul comunității, cum ar fi asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a incendiilor în urma accidentelor rutiere, salvarea animalelor din medii ostile vieții, verificări ale secțiilor ATI ale unităților spitalicești, recunoașteri în teren și activități de informare preventivă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.