Tragic accident feroviar în județul Vaslui

Duminică, 30 Aprilie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Tragic accident feroviar in judetul Vaslui | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor.

Pompierii au intervenit în urma producerii unui accident feroviar pe calea ferată, în raza localității Roșiești, comuna Roșiești. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. În accident au implicate un autoturism și o garnitură de tren.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime, o femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de șapte ani. De asemenea, autoturismul era grav avariat. Pasagerii din tren și personalul trenului nu au suferit traume.

Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se aflau în stare de conștiență și erau cooperante. Victimele au primit primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.