Accident grav de muncă la Rafinăria Petromidia

Miercuri, 24 Mai 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Accident grav de munca la Rafinaria Petromidia | imaginea 1 La data de 13 mai a.c., două persoane au căzut într-un rezervor cu azot. Bărbatul și femeia au fost răniți grav. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat. Este vorba despre un bărbat de de aproximativ 55 de ani, care a fost declarat decedat de medicul elicopterului SMURD. La intervenție au participat 24 de pompieri!

ISU Constanța a intervenit cu un echipaj de descarcerare și salvări complexe, o ambulanță de terapie intensivă mobilă (TIM) SMURD C, un echipaj de prim-ajutor cu capacitate de evacuare a victimei (PA-T) SMURD B, o autospecială transport personal și victime multiple (ATPVM).

A mai intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă (ASAS), un echipaj de cercetare CBRN și elicopterul SMURD Constanța. În sprijinul forțelor ISU au intervenit o ambulanță de terapie intensivă SAJ Constanța și elicopterul SMURD Constanța.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.