Au oprit propagarea flăcărilor la o casă din apropiere

Vineri, 05 Mai 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Au oprit propagarea flacarilor la o casa din apropiere | imaginea 1 Pompierii Secției Ilia au intervenit, marți seară, 2 mai a.c., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Pogănești, comuna Zam.

Salvatorii au intervenit de urgență cu 2 echipaje de stingere și un echipaj SMURD, au localizat incendiul și au oprit propagarea flăcărilor la o casă aflată în apropiere. Din fericire, nu au fost victime. Au ars șura și bucătăria de vară pe o suprafață de peste 150 mp, ambele construite din lemn.

Pentru că în zona de intervenție a pompierilor nu existau surse de apă, hidranți sau surse naturale de alimentare, la stingerea incendiului a fost direcționat în sprijin un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Dobra cu o autospecială de stingere de capacitate mare deservită de 3 subofițeri și un soldat. Din primele constatări, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalația electrică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.