Bilanțul intervențiilor din minivacanța de 1 Mai

Vineri, 05 Mai 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Bilantul interventiilor din minivacanta de 1 Mai | imaginea 1 În vederea menținerii unui grad sporit de siguranță pentru cetățeni, în perioada minivacanței de 1 Mai, zilnic, 200 de pompieri militari teleormăneni au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și acordarea primului ajutor calificat, cu peste 30 de autospeciale de intervenție.

În perioada 29 aprilie – 02 mai a.c., efectivele I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit la 113 evenimente, astfel: pentru stingerea a patru incendii, dintre care două izbucnite la locuințele unor cetățeni din localitățile Negrenii Osebiți și Sericu, un incendiu la cablurile unui stâlp de electricitate din Piatra și un incendiu de vegetație uscată pe raza localității Poeni.

Au mai intervenit la patru evenimente rutiere, produse pe raza localităților Buzescu, Islaz și Beuca, cu un număr total de cinci victime, pentru deblocarea a două uși de acces în locuințe în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale la persoanele cu probleme de sănătate, o misiune pentru salvarea unor animale căzute înr-un canal, în localitatea Albești.

Totodată, salvatorii au mai acționat la 98 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave și la patru misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la evenimentele cu aglomerări de persoane.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.