Candelă aprinsă - sursă de incendiu într-un bloc de garsoniere

Sâmbătă, 27 Mai 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Candela aprinsa   sursa de incendiu intr un bloc de garsoniere | imaginea 1 Pompierii tulceni au intervenit, luni, 22 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu într-un bloc de garsoniere din municipiu.

Sursa de foc a fost o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată! Nu ar fi pentru prima oară când pompierii militari intervin la un astfel de incendiu, dar a fost pentru a doua oară când au intervenit la aceeași adresă în ultimii 5️⃣ ani, iar cauza a fost aceeași❗️

⛔️Haideți să învățăm din propriile greșeli și din greșelile altora pentru a fi în siguranță! Atât noi, dar și familia, vecinii și cei dragi nouă! 📌Nu lăsați lumânările, candelele ori alte surse de foc deschis nesupravegheate!

📌Când folosiți aceste surse de foc, puneți-le într-un loc sigur, departe de materialele ușor inflamabile și pe o farfurie ori tavă din porțelan/metal cu puțină apă! În cazul în care lumânarea/candela se înclină ori cade, să ajungă în apă și să se stingă.

📌Sub nicio formă NU părăsiți locuința înainte de a vă asigura că toate sursele de foc sunt stinse! Chiar și dacă o faceți și pentru scurt timp.

Candela aprinsa   sursa de incendiu intr un bloc de garsoniere | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.