Captivă în fântâna adâncă de 7 metri

Sâmbătă, 27 Mai 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Captiva in fantana adanca de 7 metri | imaginea 1 Obișnuită să facă salturi și să se joace toată ziua, căprița din imagine a cazut într-o fântână. A rămas captivă la o adâncime de aproximativ 7 m, cu apa până la gât.

În zadar au încercat oamenii care au văzut ce s-a întâmplat să o salveze…Când și-au dat seama că nu vor reuși, au chemat pompierii în ajutor. Întâmplarea a avut loc duminică, 21 mai a.c., în jurul prânzului, în localitatea Dealu.

Pompierii au aflat că aceasta căzuse în apa rece de aproape o oră și au intervenit rapid pentru a o salva. Căprița a fost lăsată în grija stăpânului, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.