Dedicare și implicare a pompierilor din Măcin, pentru salvarea unui cățel

Vineri, 05 Mai 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Dedicare si implicare a pompierilor din Macin  pentru salvarea unui catel | imaginea 1 Dedicare și implicare a pompierilor din Măcin, dar și a celui mai bun prieten.

Puțin după ora 18.00, prin apel la numărul unic de urgență 112, era anunțată o situație de urgență puțin mai diferită: un cățel căzut într-o fântână secată, de 12 metri adâncime, aflată în localitatea Carcaliu.

Salvatorilor le-a luat doar câteva minute să formeze dispozitivul de salvare și să extragă cățelul în siguranță. În tot acest timp, nedezlipit de locul intervenției, se afla un alt patruped care aștepta ca prietenul lui să fie salvat.

Din fericire, cățelușul cu „spirit de aventură” nu a suferit vătămări. Pe fundul fântânii se aflau pet-uri aruncate ce i-au atenuat căderea. Cei doi cățeluși s-au bucurat și de o masă oferită de o doamnă care îi îngrijește.

În fântână a coborât pompierul tulcean, Constantin, iar aceasta a fost prima sa misiune din cariera de militar salvator. Felicitări, Constantin, și la cât mai multe misiuni încheiate cu succes!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.