Incendiu la acoperișul unui bloc din orașul Hațeg

Miercuri, 17 Mai 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu la acoperisul unui bloc din orasul Hateg | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Hunedoara și cei ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Hațeg au acționat, joi după-amiază, 11 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc cu 4 etaje din orașul Hațeg.

Intervenția, îngreunată din cauza vântului, s-a realizat cu 3 autospeciale de stingere, de mare și medie capacitate, cu o autoscară și cu autospecială de primă intervenție și comandă.

Aproximativ 50 de persoane, locatari ai blocului de locuințe, s-au autoevacuat, o persoană a fost intoxicată ușor cu fum, dar a refuzat transportul la spital. După aproximativ 40 de minute, incendiul a fost lichidat, iar locatarii au revenit în apartamente.

Acoperișul clădirii, care după primele constatări era unul improvizat, a ars pe o suprafață de 80 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra deschisă rezultată în urma lucrărilor la acoperișul care avea în componența construcției membrană bituminoasă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.