L-au salvat și au câștigat un prieten pe viață!

Vineri, 12 Mai 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

L au salvat si au castigat un prieten pe viata | imaginea 1 Salvarea vieții este cea mai frumoasă și, totodată, cea mai grea parte a misiunii pompierlor, de zi cu zi.

Astăzi vrem să vă împărtășim povestea lui Smoală. Un cățel negru, de câteva luni. Și-a început viața într-un depozit de materiale de construcții din localitatea Agnita. Curios și ușor neastâmpărat, s-a aventurat și a căzut într-un loc plin cu bitum.

Plângea speriat când paznicul i-a auzit glasul și l-a găsit prins acolo. Încercând să îl salveze, omul și-a dat seama că are nevoie de ajutorul pompierilor și i-a chemat în grabă. Salvatorii l-au scos pe Smoală, l-au dus la subunitate și au început să aibă grijă de el: l-au hrănit și i-au curățat blănița plină de bitum.

Finalul a fost unul fericit: începând de duminică, 7 mai a.c., Smoală, face parte din familia pompierilor, fiind găzduit la Secția de Pompieri Agnita. Plt. adj.-șef Jecan Rareș, Plt. adj. Morariu Marius, Plt. adj. Andrei Ioan, Plt. Șerban Alexandru și Soldat Bortiș Silviu nu doar au salvat o viață, ci au câștigat un prieten pe viață!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.