Pericol de explozie într-un incendiu de garaj

Vineri, 12 Mai 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pericol de explozie intr un incendiu de garaj | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit, marți dimineață, 9 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj din orașul Petrila.

La intervenție a participat și un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență - Petrila. Misiunea a fost dificilă pentru ca în garaj era depozitat combustibil lichid, iar la mansardă se aflau 4 butelii de aragaz.

Intervenția pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la întreaga construcție. A ars acoperișul mansardei garajului, construit din lemn și tablă, pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a garajului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.