Prins sub tractorul pe care îl manevra

Miercuri, 24 Mai 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Prins sub tractorul pe care il manevra | imaginea 1 Sâmbătă după-amiază, 20 mai a.c., un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Cerbăl a fost prins sub tractorul pe care îl manevra pentru a transporta lemne și care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet.

Apelul la 112, transmis de unul din cei doi copii ai săi, în vârstă de 13 ani, aflat împreună cu fratele său lângă tractor, anunța că rănile sunt grave astfel că Dispeceratul Integrat al județului Hunedoara a solicitat, în urma informațiilor primite de la locul accidentului, intervenția unui elicopter SMURD, de la Arad.

Pentru coordonarea acțiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgență o echipă a Detașamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanță SMURD și o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă.

Victima a fost preluată de elicopter conștientă, cooperantă și stabilă hemo-dinamic, fiind transportată la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internată pentru investigații și tratament medical de specialitate.

Este al doilea accident de acest fel produs în județul Hunedoara în doar 7 zile. Sâmbăta trecuta, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălașu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat. Și în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.