Respect, Locotenent Alexandru Preda!

Vineri, 12 Mai 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Respect  Locotenent Alexandru Preda | imaginea 1 După încheierea turei la unitate, Alex a plecat la cumpărături. În timp ce ieșea dintr-un supermarket din municipiul Constanța, a observat o femeie grăbită să mai prindă culoarea verde la trecerea de pietoni. Femeia s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură.

Alex a alergat imediat spre ea, a ajutat-o să se ridice și a așezat-o pe o bancă. Traumatismul suferit de aceasta era destul de grav - o plagă deschisă cranio-facială, iar femeia era confuză. Alex i-a improvizat un bandaj și a reușit să îi oprească sângerarea.

A fost calm, i-a vorbit tot timpul și a asigurat-o că totul va fi bine. “Sunt pompier, iar colegii mei sunt pe drum. I-am anunțat. Vor ajunge imediat”, i-a spus Alex. Femeia, în vârstă de 70 ani, a fost transportată la spital de echipaje și se află în afara oricărui pericol.

El este Alex, Lt. Alexandru Preda, comandantul Detașamentului de Pompieri “Slt. Fripis Marius Daniel”. El, la fel ca toți colegii, este un om dedicat meseriei sale și pregătit oricând să ofere ajutor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.