Respect, Sergent major Pralea Dan!

Miercuri, 31 Mai 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Sergent major Pralea Dan | imaginea 1 Dan este un tânăr pompier care face parte din echipa ISU Neamț din anul 2022.

Vineri după-amiază, 26 mai a.c., în jurul orei 16:00, se afla acasă, la părinți, când a observat că iese fum dintr-o autoutilitară care colecta deșeuri din plastic. Imediat, a făcut semn conducătorului auto să oprească.

După ce autoutilitara a fost oprită, au fost folosite stingătoarele din dotarea acesteia și din autoturismul lui Dan. Pentru că incendiul se putea extinde, salvatorul a folosit furtunul din gradina unui vecin pentru a localiza incendiul.

Până la sosirea colegilor de la Detașamentul Târgu Neamț, incendiul a fost localizat. Pentru că incendiul a fost observat in fază incipientă și s-a acționat imediat, pagubele au fost mici, fiind afectată 20% din autoutilitară.

Sg. maj. Pralea Dan este absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești și își desfășoară activitatea la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț. Reprezentanții ISU Neamț sunt mândri de atitudinea colegului lor, de a nu rămâne indiferent la problemele ce pot afecta viața și bunurile și îl felicită pentru implicare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.