Salvat și adoptat

Vineri, 12 Mai 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Salvat si adoptat | imaginea 1 Un cățel a căzut într-un canal de decantare, la peste 3 metri adâncime în comuna Remetea Mare.

Pompierii timișeni Ovidiu și Elvis și-au dat repede seama că misiunea nu va fi deloc ușoară, întrucât cățelul era căzut în apă, sub câteva dale turnate din beton. “𝑃𝑎̆𝑖 𝑛𝑢 𝑓𝑎𝑐𝑒𝑚 𝑡𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑠𝑒 𝑝𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑎𝑙 𝑜𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖? 𝐴𝑛𝑢𝑛𝑡̦𝑎̆-𝑖 𝑝𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑛𝑒 𝑡𝑟𝑖𝑚𝑖𝑡𝑎̆ 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠𝑜𝑟𝑖𝑖.”

Atent gândită intervenția, calculul distanțelor și următorilor pași pe care aveau să-i execute pompierii, a adus reușita misiunii. Blănosul parcă intuia ce urmează să se întâmple. Nu s-a speriat și nici nu s-a depărtat de locul unde erau pompierii. Salvatorii au început să spargă betonul cu accesoriile din dotare și au extras cățelul în siguranță.

Deși prima noapte și-a petrecut-o la cabinetul veterinar, deshidratat și după mai multe ore în care a înotat în apă, cățelul, pe numele lui primit, “Prințul”, se va bucura de căsuță, hrană și iubire, pentru că, întâmplarea face ca cei care l-au auzit să-l și adopte. 𝐶𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑎𝑙 𝑜𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖, 𝑠𝑎𝑙𝑣𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑐𝑒𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛𝑖 𝑎𝑖 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.