Sfaturile lui Norocel

Miercuri, 31 Mai 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Sfaturile lui Norocel | imaginea 1 Fascinați probabil de antrenamentele și exercițiile tactice ale pompierilor, patru cățeluși s-au gândit să se întreacă la „100 de metri”, prin spatele blocului unde trăiau, într-un cartier din Hunedoara, joi, 25 mai a.c.

Din nefericire însă, un canal descoperit a fost un obstacol prea mare pentru ei și au ajuns cu toții, pe fundul acestuia. Una dintre doamnele care îi îngrijea zi de zi, văzând că lipsesc de ceva vreme, a început să-i caute.

Nu i-a fost greu să îi găsească, deoarece lătrau în cor și mama lor dadea târcoale canalului adânc de 2-3 metri, neliniștită și neputincioasă. Așa că imediat, a fost solicitat ajutorul pompierilor și un echipaj format din 5 salvatori a ajuns în câteva minute acolo unde se întâmplase totul.

Norocel, cel pe care îl vedeți în fotografie, a fost primul adus la suprafață de către salvatori și tot el a fost cel care, la finalul misiunii, a ținut neapărat să le spună câteva lucruri pe care le-a învățat după această pățanie:

„1. Pompierii salvatori fac întotdeauna tot ce le stă în putință să te salveze! 2. Copiii trebuie să se joace în locurile special amenajate pentru ei! 3. Părinții trebuie să-și supravegheze permanent copiii, pentru că o clipă de neatenție se poate transforma oricând într-o tragedie!” Așadar, nu uitați de sfaturile lui Norocel și fiți precauți oriunde v-ați afla!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.