Au intervenit într-o zonă periculoasă, pentru salvarea unui bărbat rătăcit

Joi, 29 Iunie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Au intervenit intr o zona periculoasa  pentru salvarea unui barbat ratacit | imaginea 1 Ei sunt pompierii de la Garda de Intervenție Lupeni, care în toiul nopții de miercuri spre joi, 22 iunie a.c., au intervenit cu promptitudine, într-o zonă periculoasă, pe marginea râului Jiu, unde un bărbat s-a rătăcit și a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

În scurt timp, cei patru salvatori au reperat bărbatul, la o distanță de circa doi metri de albia râului, unde vegetația atinge 1-2 metri înălțime. După ce s-au asigurat că nu a suferit nicio traumă, pompierii l-au însoțit până într-un loc sigur din oraș. Prin promptitudinea și dedicarea cu care intervin în orice situație, dovedesc zi de zi că merită titlul de “pompieri salvatori”.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.