Codiță, un pui de vulpe dornic de aventură!

Luni, 05 Iunie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Codita  un pui de vulpe dornic de aventura | imaginea 1 Campion al boroboațelor pe ziua de miercuri, 31 mai a.c., a fost, fără îndoială, Codiță, un pui de vulpe dornic de aventură, care a ajuns dintr-o săritură atât vedetă într-o localitate din județul Hunedoara, cât și motiv de apel la numărul unic de urgență 112!

Vremea s-a încălzit, iar el crezându-se pentru o clipă înotător de soi, a făcut un plonjon de zile mari în piscina unei pensiuni, în care, din nefericire nu era încă apă. Noroc cu abilitățile dobândite prin sălbăticie că nu s-a lovit…A rămas doar captiv în bazinul adânc de peste 2 metri, cu gândul la verdeața pădurii și la găinile de prin satele vecine.

În scurt timp, proprietarul pensiunii, om cu inimă mare, a anunțat evenimentul. Pompierii din cadrul Detașamentului Hunedoara au ajuns într-un suflet la Codiță, l-au extras din piscină și l-au eliberat mai apoi în mediul lui natural, unde mai mult ca sigur avea să se reîntâlnească cu familia sa.

Înainte însă, acesta a acceptat o fotografie de grup cu salvatorii săi, pentru a trage un semnal de alarmă odată cu sosirea verii. Astfel, împreună dorim să atenționăm toată suflarea pădurii și nu numai, ca este strict interzis ca cei mici să se aventureze singuri la scăldat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.