Incendiu la o hală dintr-o localitate clujeană

Marți, 13 Iunie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu la o hala dintr o localitate clujeana | imaginea 1 Vineri dimineața, 9 iunie a.c., pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să stingă un incendiu care s-a manifestat la o hală din localitatea Jucu de Mijloc.

În momentul sosirii echipajelor operative, flăcările se manifestau generalizat la obiectivul de aproximativ 650 de metri pătrați, unde era depozitat rumeguș, existând un mare pericol de extindere.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cel mai important este faptul că nu au existat victime!

De asemenea, intervenția salvatorilor a fost ușurată de camera cu termoviziune, primită în urma unei donații, care a ajutat la identificarea rapidă a focarului din interior.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.