Intervenții în județul Alba, în urma fenomenelor meteo nefavorabile

Joi, 29 Iunie 2023Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Interventii in judetul Alba  in urma fenomenelor meteo nefavorabile | imaginea 1 În urma avertizării meteorologice de COD ROȘU, înregistrate la nivelul județului Alba, pompierii militari din cadrul subunităților de intervenție au fost mobilizați să intervină în 3 localități din județul Alba.

Localitățile și drumurile naționale unde s-a intervenit sunt următoarele:➡️ pe DN 75, km 55 – Scărișoara, a fost blocat de aluviuni; ➡️ pe DN 1R – Albac – Horea, a fost blocat de aluviuni în 3 zone; ➡️ sat. Cionești, com. Albac, au fost inundate 3 gospodării cu curți inundate și 4 podețe colmatate; ➡️ Poiana Ampoiului, com. Meteș, mai multe gospodării și anexe inundate.

La fața locului au fost mobilizați 20 pompieri cu 3 autospeciale de intervenție, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 motopompă remorcabilă, 3 motopompe transportabile. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești și nici animale care și-au pierdut viața.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.