Misiune dificilă de salvare gestionată de pompierii din Măcin

Luni, 05 Iunie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Misiune dificila de salvare gestionata de pompierii din Macin | imaginea 1 Misiune de salvare a pompierilor din Măcin după ce o persoană a alunecat pe un traseu turistic din Munții Măcinului și a suferit un traumatism la picior.

Având în vedere că sezonul turistic a început, iar vremea frumoasă ne îndeamnă să ieșim în natură, trebuie să fim pregătiți mai ales dacă alegem să facem drumeții în zone pe care nu le cunoaștem foarte bine. În Munții Măcinului, chiar dacă nu au o altitudine foarte mare, traseele sunt alunecoase, pline de pietre și praf.

Pompierii tulceni vă recomandă să aveți încălțări adecvate traseelor turistice pe care urmează să le parcurgeți, să vă informați de starea vremii și de dificultatea traseului. De asemenea este important să nu părăsiți potecile și să țineți minte puncte de reper pentru a le oferi autorităților în cazul în care aveți nevoie de ajutor și să aveți suficientă apă la dumneavoastră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.