Peste 150 de pompieri au intervenit la stingerea incendiului de la Rafinăria Petromidia

Joi, 29 Iunie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Peste 150 de pompieri au intervenit la stingerea incendiului de la Rafinaria Petromidia | imaginea 1 La alarmă, știi când pleci, nu și când te-ntorci!

Miercuri, 21 iunie a.c., în condiții extreme, peste 150 de pompieri salvatori au intervenit la stingerea incendiului de la Rafinăria Petromidia. Unii erau din Constanța, alții din București, Călărași, Ialomița și Tulcea. Au luptat ore în șir cu flăcările, într-o căldură greu de suportat și într-o atmosferă care, oricând, ar fi putut degenera într-o adevărată tragedie, din cauza pericolului de explozie.

Încă din primul moment, s-au concentrat pe identificarea potențialilor răniți, a persoanelor posibil surprinse de flăcări, însă din fericire, angajații operatorului reușiseră să se evacueze, înainte ca pericolul sa îi surprindă în obiectivul afectat.

Au reușit! Împreună! Pentru că împreună însemnă ECHIPĂ! Fiecare dintre ei a adus cu sine curajul, abilitățile și dedicarea necesare pentru a face față celor mai dificile situații. Ei sunt pompierii, cei care au luptat pentru ca nimeni să nu fie rănit, pentru ca ceilalți să fie și să rămână în siguranță.

Ei sunt câțiva dintre cei peste 100 colegi care au fost la datorie pentru ca noi toți să fim în siguranță! Câțiva dintre ei, deși era ziua lor liberă, și-au lăsat acasă soțiile, copiii, părinții și au venit în sprijin.

Respect pentru ei și felicitări pentru modul profesionist în care își fac meseria! Se adresează mulțumiri și inspectoratelor sosite în sprijin: ISU București-Ilfov, ISU Tulcea, ISU Ialomița și ISU Călărași. Totodată, se adresează mulțumiri pentru sprijinul acordat și colegilor polițiști și jandarmi! Împreună sunt MAI puternici!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.