Pisică salvată de pompierii brașoveni

Luni, 19 Iunie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pisica salvata de pompierii brasoveni | imaginea 1 Sâmbătă, 17 iunie a.c., în jurul orei 20:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Țara Bârsei” al județului Brașov a fost alertat să intervină pentru salvarea unei pisici căzute într-un puț cu o adâncime de aproximativ 10 m, de pe strada Ioan Popasu, din municipiul Brașov.

Pentru că pentru pompieri fiecare viață contează și merită salvată, la fața locului s-a deplasat o autoscară încadrată cu alpiniști, dar și o autospecială cu apă și spumă. Pompierii alpiniști au coborât în rapel și s-a intervenit cu trepiedul de salvare de pe autoscară.

După o intervenție destul de dificilă, fiind vorba de un puț adânc și destul de îngust, puiul de pisică captiv a fost salvat și eliberat. Se adresează felicitări dragilor colegi, pentru intervenția promptă și pentru empatia demonstrată și cu ocazia acestei intervenții!

Pisica salvata de pompierii brasoveni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.