Salvarea unei pisici blocate într-un copac înalt de 12 metri

Luni, 19 Iunie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Salvarea unei pisici blocate intr un copac inalt de 12 metri | imaginea 1 Vineri, 16 iunie a.c., o pisică a fost coborâtă dintr-un arbore, de la o înălțime de aproximativ 12 metri. Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și tot atâtea echipaje, pentru salvarea unei pisici care era urcată de câteva zile într-un copac, dar nu mai putea coborî.

Inițial, pompierii au folosit o scară culisabilă pentru a ajunge la pisică (felina se afla la o înălțime de circa șapte-opt metri), dar aceasta s-a speriat și a urcat la o înălțime de aproximativ 12 metri.

Pentru a salva animalul, pompierii au folosit o autoplatformă de lucru la înălțime. După ce au salvat pisica, pompierii salvatori au predat felina către persoana care a declarat că este proprietarul acesteia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.