Salvarea unui cățel căzut într-o groapă de trei metri

Sâmbătă, 24 Iunie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Salvarea unui catel cazut intr o groapa de trei metri | imaginea 1 În după-amiaza zilei de duminică, 18 iunie a.c., un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung a fost solicitat să intervină pentru salvarea unui cățel căzut într-o groapă cu adâncimea de aproximativ trei metri.

Solicitarea sprijinului a venit după ce stăpânul, pe timpul unei plimbări obișnuite cu prietenul său patruped, i-a observat lipsa și l-a găsit căzut într-o groapă a unei grădini din cartierul Apa Sărată din municipiul Câmpulung.

Salvatorii s-au deplasat la fața locului, au coborât în groapă pentru a extrage cățelul și nu a trecut mult timp până când patrupedul a fost evacuat în siguranță și a ajuns bucuros la stăpânul său.

Ce nu s-a spus până acum este că acest cățel se numește Papy și că înainte cu ceva vreme, simțurile lui dezvoltate l-au făcut protagonistul salvării unui alt cățel, exact din aceeași groapă. Iar de atunci stăpânul lui Papy a avut un nou membru al familiei, căruia i-a pus numele Lucky.

Poate printr-o întâmplare asemănătoare ca a lui Lacky, Papy nu a observat groapa în timp ce alega prin iarba deasă și a căzut acolo. Salvatorii lui se bucură că au putut fi de ajutor și că în continuare stăpânul îi poate avea aproape de el pe cei doi prieteni lupi, teferi și plini de energie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.