14 animale salvate dintr-un incendiu de casă

Luni, 24 Iulie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

14 animale salvate dintr un incendiu de casa | imaginea 1 14 animale au fost salvate, joi, 20 iulie a.c., de pompierii militari dintr-un incendiu care a cuprins o casă din localitatea constănțeană Valu lui Traian. Este vorba despre 11 papagali, un iepuraș, un porcușor de Guineea și o pisică intoxicată cu fum căreia paramedicii i-au acordat îngrijiri.

”- Colegii, luați-o repede. Abia mai respiră! - Adu-o aici, la ambulanță. Îi punem puțin oxigen și o să-și revină!” Și așa a fost! Pisica se află acum în afara oricărui pericol și s-a reîntors alături de proprietari și de ceilalți prieteni necuvântători.

În urma incendiului, a ars o cameră cu o suprafață de aproximativ 15 mp, a fost afectată o altă dependință, iar întreaga locuință a fost inundată de fum. Se adreseazå felicitări salvatorilor pentru intervenția promptă, dar și pentru faptul că au dat dovadă, odată în plus, de umanitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.