Au salvat trei oameni - Respect, Mihai, Dorel, Ion, Răzvan și Iulian!

Vineri, 21 Iulie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Au salvat trei oameni   Respect  Mihai  Dorel  Ion  Razvan si Iulian | imaginea 1 Nu sunt cele mai reușite fotografii, dar misiunea acestor salvatori a fost de nota 10! Mihai, Dorel, Ion, Răzvan și Iulian sunt colegii deveni, care, luni seară, 17 iulie a.c., au salvat trei persoane rămase izolate pe o insulă de pe râul Strei.

În urma apelului primit la 112, s-au deplasat de urgență la locul evenimentului, unde au constatat faptul că din cauza creșterii debitului de apă pe râul Strei și a curenților puternici, doi adulți și un minor în vârstă de 5 ani au rămas izolați pe insula de circa 80 de metri pătrați, în mijlocul râului, la o distanță de aproximativ 10 metri față de mal.

Intervenția a fost una dificilă, atât din cauza curenților foarte puternici, cât și din cauza vizibilității reduse, odată cu lăsarea întunericului. Dar ei și-au dat toată silința și după mai bine de o oră de efort susținut, cele trei persoane au fost recuperate și aduse la mal în siguranță. Profesionalismul lor și-a spus cuvântul și o familie întreagă este fericită!

Au salvat trei oameni   Respect  Mihai  Dorel  Ion  Razvan si Iulian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.