Cățel salvat dintr-o fântână adâncă de 10 metri

Joi, 13 Iulie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Catel salvat dintr o fantana adanca de 10 metri | imaginea 1 Misiunea echipajului de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași pentru un cățel căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 10 metri de la luciul apei din localitatea Golăiești a dus la salvarea patrupedului.

Micul cățeluș cu piciorușele amorțite a fost scos din apa rece în aproximativ 10 minute, prin intervenția promptă a salvatorilor.

Hipotermia se instalase, iar echipajul de salvatori, alături de proprietară au început să-l încălzească pe micul patruped cu un prosop și o sticlă de apă caldă, atașată pe burtă, în dreptul lăbuțelor și a zonei lombare, deoarece vasele de sânge sunt aproape sub piele în aceste zone și este mai ușor să-i crești temperatura corpului.

Fii atent la nevoile animalului tău și ajută-l să fie în siguranță, relaxat, oferă-i căldura de care are nevoie, fă-l să se simtă comod și cald în culcușul său obișnuit, oferă-i atașament!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.