Cinci ore de muncă asiduă pentru stingerea unui incendiu de hală

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Cinci ore de munca asidua pentru stingerea unui incendiu de hala | imaginea 1 Fotografii cu o parte dintre pompierii care au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o hală de depozitare din localitatea Șcheia, care a ars pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

Aproape cinci ore de muncă asiduă, la temperaturi ridicate, încununate cu lichidarea incendiului în limitele găsite și salvarea halelor învecinate și a clădirii de birouri.

Se adresează mulțumiri echipajelor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență, care au sprijinit în gestionarea intervenției! Se adresează felicitări dragilor colegi și felicitări tuturor celor care au intervenit! Curaj și Devotament!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.