Din dragoste față de semeni - Respect, Plutonier Andrieș Gabriel!

Marți, 18 Iulie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Din dragoste fata de semeni   Respect  Plutonier Andries Gabriel | imaginea 1 O întâmplare de joi, 13 iulie a.c., ne amintește că există oameni extraordinari în jurul nostru.

De la Detașamentul de Pompieri Roman, Plutonierul Andrieș Gabriel și-a demonstrat dragostea față de semeni și devotamentul pentru ținuta pe care o poartă, salvând o femeie în vârstă de 94 de ani. Era trecut de ora 22.00, iar Gabi era împreună cu prietenii săi, prin sat.

La un moment dat, a observat flăcări și fum la acoperișul unei case din apropiere. Fără să ezite, Gabriel s-a îndreptat spre casă și și-a îndemnat prietenii să îl însoțească. Pe lângă fum, flăcările începuseră să se ivească și se vedea că au cuprins tot acoperișul.

Gabriel a intrat în casa în flăcări, unde a descoperit o femeie în vârstă într-una dintre camere. După ce a scos-o din calea pericolului, a intrat imediat înapoi, însoțit de un alt tânăr curajos, și au reușit să scoată buteliile de gaz, eliminând astfel pericolul de explozie.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, cu ajutorul furtunului de udat în grădină a făcut tot posibilul să limiteze extinderea incendiului. În jurul nostru se află oameni deosebiți, gata să-și riște viața pentru a-i salva pe cei aflați în pericol.

Reprezentanții ISU Neamț îi adresează mulțumiri lui Gabriel și prietenilor săi, pentru dragostea față de semeni și pentru curajul de a acționa într-o situație dificilă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.