Iedul a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri

Vineri, 07 Iulie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Iedul a cazut intr o fantana adanca de 12 metri | imaginea 1 Obișnuit să alerge și să facă salturi toată ziua, iedul din imagine a căzut, duminică seară, 2 iulie a.c., într-o fântână. A rămas captiv la o adâncime de aproximativ 12 metri. Abia dimineață, stăpânul și-a dat seama unde a dispărut și a cerut ajutor de la pompierii voluntari din comuna Viișoara.

În zadar au încercat să-l aducă la suprafață. Când și-au dat seama că nu vor reuși, au chemat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Coțușca. În mai puțin de jumătate de oră, cu ajutorul accesoriilor specifice, salvatorii l-au scos pe ied din captivitate.

Epuizat, dar fără răni vizibile, iedul a fost lăsat în grija stăpânului, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare. Intervenția a fost îngreunată de faptul că fântâna era adâncă și îngustă. Întâmplarea a avut loc în localitatea Viișoara Mică. Foto: SVSU Viișoara.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.