Mobilizare promptă pentru stingerea unui incendiu la o hală

Luni, 03 Iulie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Mobilizare prompta pentru stingerea unui incendiu la o hala | imaginea 1 Un nor de fum dens care se vedea de la depărtare a fost primul semnal că aveau de-a face cu un incendiu destul de puternic. O mobilizare promptă a făcut ca pompierii să stingă rapid incendiul, pentru a nu se propaga la întregul depozit de deșeuri.

Peste 40 de pompieri cu trei autospeciale de stingere, două autoscări, o autocisternă, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și două de primă intervenție, au fost mobilizați la fața locului.

Incendiul cauzat de un scurtcircuit electric produs la un utilaj din interiorul halei a afectat hala în întregime, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Din fericire, nu au fost victime și nici persoane asistate medical. Felicitări pentru pompierii sibieni pentru mobilizarea exemplară și intervenția promptă de care au dat dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.