Peste cinci ore de luptă cu flăcările

Marți, 11 Iulie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Peste cinci ore de lupta cu flacarile | imaginea 1 16 pompieri militari din patru subunități ale ISU „Dobrogea“ au intervenit, în noaptea de 6 spre 7 iulie a.c., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șiră de paie, în localitatea Sibioara.

Mai bine de cinci ore au luptat salvatorii cu flăcările care amenințau să se propage la un adăpost de animale și un atelier gospodăresc.

Munca în echipă, profesionalismul și determinarea pompierilor militari au făcut ca o tragedie să fie evitată. Incendiul a fost lichidat în cursul dimineții și au ars peste 2.000 baloți paie.

Se adresează felicitări colegilor de la Detașamentul de Pompieri „Slt. Fripis Marius Daniel“, Detașamentul de Pompieri Palas, Stația de Pompieri Midia-Năvodari și Punctul Temporar de Stingere Tomis!

Se adresează mulțumiri pentru sprijin și colegilor de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.