Pompierii timișeni au desfășurat o intervenție de salvare a unui păun

Luni, 03 Iulie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pompierii timiseni au desfasurat o interventie de salvare a unui paun | imaginea 1 Pompierii militari timișeni au desfășurat, miercuri seară, 28 iunie a.c., o intervenție de 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐩𝐚̆𝐮𝐧. Aceștia s-au confruntat cu o situație neobișnuită în care un păun a rămas blocat între blocuri, într-un tunel îngust, cu o lățime de aproximativ 30 cm.

Deoarece accesul către pasăre era posibil doar de la sol, unul dintre colegi s-a întins cu grijă pe burtă și, folosind o cange din dotare, a împins ușor către păun. La capătul celălalt al tunelului, la o distanță de aproximativ 6 metri, alți doi pompieri l-au prins cu pricepere pe păun. Cu multă abilitate și atenție, au reușit să-l salveze.

După ce a fost salvat, păunul a fost adus în siguranță la sediul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și predat către Garda de Mediu Timiș. Această intervenție impresionantă demonstrează priceperea și dedicarea de care pompierii timișeni dau dovadă în situații neașteptate, de fiecare dată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.